Voordelen voor ons personeel

Fiscfree

Personele voordelen zoals: aanschaf fiets, PC, laptop en abonnement fitness etc. verlopen via FiscFree (projectnummer 832744). Klik hier voor meer informatie.
 

Uitruilregeling reiskosten

Onderwijsgroep Amstelland streeft er naar om zijn werknemers in de gelegenheid te stellen keuzes te kunnen maken uit een flexibel pakket arbeidsvoorwaarden. Zo’n flexibel pakket of onderdelen daarvan worden vaak aangeduid als “cafetariamodel”. Hierbij kunnen werknemers keuzes maken of zij hun salaris of salariscomponenten willen uitruilen tegen andere zaken waar individueel behoefte aan bestaat.
We hebben aan het flexibel pakket arbeidsvoorwaarden nu een regeling toegevoegd voor het verkrijgen van een onbelaste reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer in combinatie met het salderen van verstrekte vergoedingen voor reiskosten woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor medewerkers die buiten Amstelveen wonen, kan dit aantrekkelijk zijn.

Klik hier voor meer informatie over de regeling.
Klik hier voor het aanvraagformulier.


Collectieve verzekeringen

Ziektekostenverzekeringen

Voor al onze medewerkers bestaat de mogelijkheid om een vergelijk te maken van je ziektekostenverzekering via de Onderwijs Inkoop Groep.
Met verschillende zorgaanbieders zijn collectieve kortingen afgesproken. Klik hier voor de premie overzichten en collectieve kortingen.

Voor een korting op de ziektekostenverzekering kan je ook terecht bij zilveren kruis/achmea. Ons collectiviteitsnummer is 207001115.
Ga voor meer informatie naar de website van het zilveren kruis/achmea. Er wordt een collectieve korting aangeboden van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende (tandarts) verzekeringen.

Ook hebben we een collectiviteitscontract met VGZ. Kijk op de website van VGZ voor meer informatie. Ons collectiviteitsnummer is 87711355.
 

Overige verzekeringen

Onderwijsgroep Amstelland heeft ook een collectiviteitscontract met Centraal Beheer/Achmea. Dit betekent dat er op vele verzekeringen een aanzienlijke korting wordt gegeven. Vergelijk de tarieven van huidige verzekeringen eens door in te loggen op www.centraalbeheer.nl. Of bel rechtstreeks met een medewerker van Centraal Beheer: 055-5798000
Ons collectiviteitsnummer is: 34429.
Offertes gaan niet via Onderwijsgroep Amstelland, maar rechtstreeks naar de aanvrager. Personeelsleden die al één of meerdere verzekeringen hebben lopen bij Centraal Beheer, maar dit niet als collectieve verzekering hebben aangemeld, kunnen telefonisch om aanpassing van de premie vragen.
 
Lees de
strategische agenda